четверг, 7 февраля 2013 г.

фото села наконечне друге

«Якби на цй сльськй дороз, яку якийсь телепень зробив мжнародною трасою, не дай Боже, загинув мнстр, нардеп чи його прихвостень, тод об зний шлях зробили б швиденько», кричать обурен селяни.

Люди запропонували Петру Шпетаку пти на мсцеве кладовище й подивитися на бльше як пвсотн могил вбитих на цй трас, серед яких  молодь, жнки, пенсонери  навть дитина.

Найбльше претензй у пкетникв виникло до кервництва Льввського «Облавтодору», яке, за словами мешканцв Наконечного Другого, не дба про належний ремонт дороги, що, зокрема, призводить до численних ДТП.

Селяни кажуть, що вони хочуть заявити на весь свт про смерть на дороз 17-рчного хлопця та калцтво його однолтка через те, що в держав нема влади. Цей шматок траси не ма тротуарв, не обладнаний достатньою клькстю лхтарв, а т, що ще  не свтять.

До пкетникв, що заблокували мжнародну автотрасу Львв Краковець, у село Наконечне Друге (Льввська область) нарешт з явилися заступник директора Льввського «Облавтодору» Петро Шпетак, голови Яворвських РДА та районно ради Степан Новосядло та ¶ван Карпа. Люди заявили м, що рух обабч МАПП «Краковець» блокуватимуть  надал ц ноч вони не розйдуться. Про це повдомив власкор З¶Ку.

Блокада мжнародно автотраси Львв-Краковець триватиме цлу нч

Блокада мжнародно автотраси Львв-Краковець триватиме цлу нч. Фото

Блокада мжнародно автотраси Львв-Краковець триватиме цлу нч. Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий